Γιατί η μπιροκοιλιά θεωρείται σέξι

Γιατί  η μπιροκοιλιά θεωρείται σέξι

Η νέα, αμφιλεγόμενη τάση που θα κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους τους καλοπερασάκηδες αυτού του κόσμου.

Βασική Αρχή: Κάθε άνδρας πρέπει να σέβεται το σώμα του, σα να ήταν ιερός ναός. Και να το συντηρεί με ευλάβεια, με βάση τις προσωπικές πεποιθήσεις του για το τι εστί κάλλος.

Κατά γενική εκτίμηση, σωματικό κάλλος σημαίνει ένα αθλητικό, συμμετρικό κορμί, στην ιδανική του εκδοχή, γραμμωμένο και ενισχυμένο με ένα περιποιημένο six-pack. Αυτά ίσχυαν μέχρι πρόσφατα. Γιατί τώρα τελευταία τα δεδομένα δείχνουν να ανατρέπονται, χάρη στο «Dadbod». Το κάπως παράδοξο αυτό trend που γιγαντώθηκε στα social media κι επαναφέρει τους «κανονικούς» άντρες στην κορυφή της σεξουαλικής προτίμησης των γυναικών. Όπου «κανονικός» άντρας, αυτός που δεν παραμελεί τον εαυτό του, που επισκέπτεται που και που το γυμναστήριο, αλλά δεν σταματάει ούτε τις μπιρίτσες του να πίνει, ούτε τα μεζεδάκια του να τσιμπολογάει. Και, φυσικά, έχει και μια κανονική κοιλιά που αποδεικνύει τις κανονικές του συνήθειες.

Αυτή η κατηγορία ανδρών μοιάζει να είναι η ευτυχέστερη, αφού από τη μια απολαμβάνουν τις μπίρες τους χωρίς ενδοιασμούς με τη συνοδεία κάμποσων κομματιών πίτσας, αλλά απ’ την άλλη δεν παραλείπουν τον τομέα της υγείας τους μιας και γυμνάζονται σε μια τακτική βάση, μία με δύο φορές τη βδομάδα. Στην ουσί,α είναι καλυμμένοι από την άποψη της Βασικής Αρχής, αφού σέβονται το εσωτερικό του «ναού» τους και, απλά διαμορφώνουν πιο χαλαρά το στυλ της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Τραβηγμένο, ίσως, αλλά υπαρκτό παράδειγμα, ο κωμικός ηθοποιός Kevin James (φωτό κάτω, στη μέση) ο οποίος έχει αναδειχθεί σε είδωλο για μια τεράστια κατηγορίας ανδρών και ταυτοχρόνως προβάλλεται ως σύμβολο του σεξ από περιοδικά μόδας σαν το GQ, και από δημοφιλέστατες ιστοσελίδες όπως το Buzzfeed.

Το παρανοϊκό της υπόθεσης είναι ότι αυτό το «κίνημα» βρίσκει μεγάλη απήχηση σε νεαρά αγόρια στο τέλος της εφηβείας και σε νέους των εικοσικάτι ετών. Ακυρώνοντας τους σπορνοσέξουαλ και τουςbodyduilders, οι οπαδοί της μπιροκοιλιάς λένε ότι αντιπροσωπεύουν ένα πιο προσιτό και λιγότερο εκφοβιστικό αρσενικό πρότυπο.

Την ίδια στιγμή, και οι γυναίκες δεν μένουν ασυγκίνητες από τη νέα «τάση» – η κοιλίτσα στους άνδρες τις ερεθίζει περισσότερο απ’ όσο στο πρόσφατο παρελθόνΚαι γιατί όχι; Σε αντιστοιχία με τις περισσότερες γυναίκες που έχουν κυτταρίτιδα και λίγα παχάκια παραπάνω, οι άνδρες με μπιροκοιλιά αποτελούν το ιδανικό ταίρι. Και σύμφωνα με κάποιες μελέτες, κάνουν καλύτερο σεξ.

Ερευνητές στο αθλητικό πανεπιστήμιο Erciyes της Τουρκίας αναφέρουν ότι οι άνδρες με περισσότερο λίπος στην κοιλιά (αλλά όχι υπέρβαροι) φτάνουν σε οργασμό στα 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο σε αντίθεση με τους γυμνασμένους τύπους που στα 108 δευτερόλεπτα έχουν τελειώσει. Όπως αναφέρουν οι γυναίκες που ρωτήθηκαν στην έρευνα, οι παχουλούτσικοι άνδρες είναι σέξι γιατί με τη στάση τους δείχνουν ότι ξέρουν να περνούν καλά και, το κυριότερο, δεν είναι από τους φανατικούς άνδρες των γυμναστηρίων, οι οποίοι μετρούν όλη την ώρα πόσες θερμίδες κατανάλωσαν στα γεύματά τους – αυτό ξενερώνει το 89% των γυναικών.

πηγή:Γιατί ξαφνικά η μπιροκοιλιά θεωρείται σέξιΝίκος Αγάθος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Βελισάριος

Συζήτηση για την Στρατιωτική Ισχύ, υπό την ευρεία της έννοια, από την οπτική σκοπιά της Ελλάδος

marathon addict uk

The Highs and Lows of a Marathon Addict

Υπέρβαση

Όλη η αλήθεια για το τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος

Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών

Εκπαίδευση στη χρήση αρχαίας, μεσαιωνικής και αναγεννησιακής σπαθασκίας, καθώς και εκπαίδευση στο μοντέρνο άθλημα της ξιφασκίας.

Βιβλιαράκι

Η προσωπική μου βιβλιοθήκη

MyDistanceLog

Έμψυχον και αεικίνητον

HelMilBooks

Hellenic Military Books

Panos Maltezos Blog

Μια διαδρομή ζωής

Olympic Solution

Η λύση στη κρίση

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών

Εκμάθηση γλωσσών στον χώρο σας

Πόντος και Αριστερά

....... 'μώ τον νόμο σ' !

Συμβουλές Μάρκετινγκ

Αναπτύξτε έξυπνα την επιχείρησή σας

Feltor's Blog

Ανθολογία ιδεών, κειμένων και ενημέρωση

%d bloggers like this: